Шукати в цьому блозі

24 листопада 2021

 

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей у нашому закладі з 15 по 19 листопада пройшов Кольоровий тиждень толерантності. Впродовж тижня робота педагога-організатора,класних керівників школи була спрямована на формування в учнів поваги до інших людей, їхніх думок, підвищення настрою учасників навчально-виховного процесу, створення ситуації успіху для невпевнених учнів та розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей.

План проведення заходів був насичений та різноманітний. Школа була тематично оформлена, розклеєно вислови мудреців та видатних людей про терпіння і терпимість до інших людей,проведено анкетування,  тематичні акції, класні години та бесіди,психологічні ігри,квести ,тренінги на тему  толерантність. В учнів була можливість розповісти про наболіле,про свої мрії за допомогою скриньки довіри.На дереві толерантності школярі залишали добрі побажання.Кожен день мав свій колір.Діти з радістю приходили до школи у різнокольоровому вбранні,брали участь у кожному заході.































Немає коментарів:

Дописати коментар

  #ворогамКришка #благодійнийФондОвес Сьогодні спільними зусиллями ми здійснили першу поставку пластикових кришечок у межах Всеукраїнськ...