Шукати в цьому блозі

01 жовтня 2022

 



З 1 по 31 жовтня Міжнародний місячник шкільних бібліотек "В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи".

24 лютого 2022 року розпочалася військова агресія російської федерації проти України. Війна порушила мирну, творчу працю українського народу. Загинули тисячі людей. Земля стогне від болю, від пролитої крові людей. Український народ став на захист своєї держави, показавши відданість та любов до батьківщини.

Україна – земля славного незабутнього минулого, якою можна пишатися. Не раз ми переживали дні своєї слави, мужньо переносили найважчі випробування, коли гинули мільйони її синів і дочок. І згодом Україна відроджувалась, поставала із згарищ і руїн, виховувала покоління лицарів правди і волі. А зараз черга за нами. І від нас залежить, якою буде Україна.

Нелегкий час переживає сьогодні наша країна, але наші дужі руки, мислячі голови, палкі серця виведуть її на європейський рівень і з часом вона стане незламною ніким і ніколи. Для кожного з нас важливо, щоб Україна була вільною державою. Усе, що зруйнував ворог на нашій рідній землі, відбудуємо. Українська нація міцніша, ніж здавалося. Український народ є єдиним, згуртованим і потужним. Даючи відсіч ворогу, ми будуємо сучасну, міцну державу. Кожен з нас має робити все, аби наблизити час перемоги, час миру. Ми, Українці – вільний і незламний народ, який ніхто не може поставити на коліна, тим більше майбутнє нашої країни – наша молодь.

З непохитною вірою в перемогу України та усвідомленням руйнівних наслідків війни цьогорічний Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек відбувається під гаслом "В нас єдина мета – Україна свята, нездоланна ніким і ніколи". Заходи сприяють втіленню основних положень "Концепції національно-патріотичного виховання в системі освіти України".

План місячника бібліотек

Немає коментарів:

Дописати коментар

                                                     ШАНОВНІ БАТЬКИ ТА УЧНІ!​     За рішенням педагогічної ради, з метою збереження життя і ...